Україна шарлатанів

«То, что мы делаем, называйте, как хотите, наша задача — Вас удивить»!

Кілька місяців тому на Новому каналі стартувало шоу «Україна чудес», зйомку одного з сюжетів якого мені довелось спостерігати. Як людина, яка ознайомлена із методикою «задурювання публіки», я не очікувала справжньої магії, проте не думала, що подвиги ілюзіоністів будуть настільки очевидними неозброєному оку, все ж таки робота фокусника — брехати, але приховано.
     Так ось, запізнюючись на пару, натрапила на юрбу студентів, що оточили браму резиденції, де рудоволосі маги творили чудеса із переходом крізь грати. Зрозуміло, що знімалось усе в кілька дублів, головні герої говорили вже вивчені раніше фрази, а момент переходу крізь браму був справді якісним фотомонтажем. Але найбільше запам`ятався момент, коли оператор попросив усіх присутніх, мене в тому числі, зробити здивоване обличчя, а якийсь студент награно поділився враженням про те як Сафронов «стояв начебто тут, вже там..» Уміти непідготовлено брехати в камеру — теж талант, що не кажіть.
     Та найажіотажніше диво, мабуть, сталось вже після зйомок цієї передачі, коли понизили у посаді заступника начальника станції “Чернівці” Олександра Кліцмана, через те, що дозволив відбутись зйомці наїзду тепловоза на людину, що є нехтуванням правил поведінки на залізниці, так і може надихнути на небезпечні для життя подвиги.
     Удома переглянула випуск, він мені дійсно сподобався: все досить мило та позитивно показано, проте забагато награно, хоча, ні, як і в усіх телешоу. Шоу воно ж і в Африці шоу. Усе таки у цього шоу є плюс: вони показують нам красу міст України своїми "ілюзіоністськими" методами!

4 коментарі

Марта Мельник
чесно кажучи, я не бачила жодного їхнього шоу. мій гуртожиток позбавив мене можливості дивитися телевізор :)
напевно я вже всім розповідала наступне, але все-таки. може хтось не знає…
так ось. я теж пам'ятаю той день. я теж йшла на пари)) бачу: багацько народу зібралося. ну, треба ж підійти і подивитися, інакше ніяк)
щось там одному з них не вдавалося зробити. підозрюю, що фокус якийсь… :))
він «псіханув» і каже: «это не у меня не получается, это вы все тупые»… і виходить з того кола і проходить одразу біля мене.
мене це так обурило. з самого ранку така «аскарбуха»… я і кажу йому: «я не тупа. я взагалі щойно підійшла і нічого не бачила». (або щось і тому роді)
він: «ой, извините. это я не вам, это я своей сьёмочной группе».
ага. я саме так і подумала :))
Альона Рудницька
да уж, неприємні ці звьозди. а мене взагалі подібне смішить. на справді ж там і фокусів нема, як таких. просто усе робиться монтажем, принаймні у Чернівцях так було. а от позиціонують вони себе, як чесні ілюзіоністи, які не вірять у паронормальне і в багатьох шоу, де вивчають паронормальне, вони виступають як критики, що шукають обман. А тут самі дурять, та ще й елементарною вихованістю не володіють. це сумно, але там в телешоу усе так, якби усі передачі були справжніми, вони були б нецікавими:(
Ірина Тригуб
нецікаво би було, якби люди там СПРАВДІ проходили через грати-стіни чи де вони там були??
ви серйозно?
Альона Рудницька
люди не можуть проходити крізь грати, ось в чому річ. якби всі реаліті-шоу були б справжніми, вони були б нудними! тому і придумують сценарії і усіляки цікавинки!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте