Яскравий весняний випадок

Уявіть собі, що ви — конверт, конверт у руках білявої дівчинки. Вона вкладує у вас лист коханому, який цілодобово вам співає про любов. Уявіть, що вам купили на весну нове вбрання: поштову печатку. І ви летите від рук в руки, насолоджуєтесь весною, летите океанами, даруєте кохання, кохаєтесь в ящику з іншими конвертами і народжуєте листи. Ну хіба це не прекрасно? Не весняно?

11 коментарів

Володимир Антонюк
Особливо по весняному оргія в ящику з іншими. Після того як пройшла через багато рук. Після того як вас таврували. Це ж так по весняному. Страшні будні працівниці секс-бізнесу.
Натали Ботвинская
))) Да, не романтик вы Владимир, не романтик… ну про ассоциативный ряд понятно, у каждого из своего опыта и богатства фантазии ))
Вот чего девочку заклевали, не весняно им и не романтично…
Завтра весна, а с ней и романтика прийдет )
Маріанна Антонюк
без «кохаєтесь в ящику» це менше скидалося б на графоманство. Романтика тут ні до чого
Альона Рудницька
гарно дякую за підтримку, Наталя) особисто мене подивували такі «масові закльови», але зовсім не з поганого боку. це піднімає настрій, враховуючи те, що я кинула ці кілька рядків непрофесійного тексту, який був домашнім завданням в університеті. кілька рядків, а вже стільки суперечок, думок та протиріч. не очікувала;)
Володимир Антонюк
Це жибисть знала, що довкола одні збоченці з розладнаною психікою і різними професійними деформаціями. Так що думати варто наперед, що і куди кидати. І це я ще був добрим. Бо ВКурсі — то таки середовище добрих і культурних людей, ну крім мене, звичайно.
Альона Рудницька
буду знати) хоч я досі не бачу ніякого тут збоченства, та в наступний раз переглядатиму усі прямі і переносні значення, щоб не «травмувати» читачів) обіцяю)
Альона Рудницька
аякже! весняна романтика в усіх різна, у когось цей міні-твір асоціюється з тавром і оргією (в кожного своє бачення і свої можливості уяви), у когось з мандрами і романтичним вітром) а щодо самої романтики, знову ж таки повторюсь, вона у кожного своя, для когось і бдсм — весняно)
Марта Мельник
як на мене, то досить цікаві рядочки!!! :)
не дуже весняні, мені чомусь смішні)…
Максим Татарченко
а я от віддаю перевагу tcp-пакетам.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте